Капитација

 

Објављене су кориговане капитационе табеле за 3. квартал 2017. године на основу којих ће се обрачунавати плате изабраних лекара за јануар, фебруар и март 2018. године.

Уредба

Упутства

Изабрани лекар

 
Табеларни приказ по областима рада дома здравља са одговором да ли ће се лекару обрачунавати плата по критеријумима капитационог модела можете преузети овде.
 
Повлачење актуелног Уговора о обављању послова изабраног лекара
У просторијама Републичког фонда у четвртак 12.07.2012.године, одржан је састанак са представницима Лекарске коморе Србије, Синдиката лекара и фармацеута и Удружења лекара опште/породичне медицине, уз присуство помоћника министра здравља.
На састанку је размотрен Уговор о обављању послова изабраног лекара, након чега је донет закључак да се овај уговор повуче са сајта, као и да је потребно извршити допуну уговора.
С тим у вези договорено је и да се застане са поступком закључивања Уговора о обављању послова изабраног лекара док се, у договору са поменутим удружењима и Министарством здравља, не изврши корекција текста уговора и не буде објављен нови текст уговора.

 

Регистрација

Лекови

Превентива

овде

   односно у појединостима:


(1-39) ПРЕГЛЕДИ ЛЕКАРА И ПОСЕТЕ ДРУГИХ ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА

   односно

ПРЕВЕНТИВНЕ, ДИЈАГНОСТИЧКЕ И ТЕРАПИЈСКЕ УСЛУГЕ (1-66)

   односно

РАДИОЛОШКЕ УСЛУГЕ (1-12)

   односно

СТОМАТОЛОШКЕ УСЛУГЕ (1-126)

   односно

ФАРМАЦЕУТСКЕ УСЛУГЕ (1-5)

Табеле

2017

2016

Табеле за аутоматско учитавање података

У овом делу можете преузети табеле, подешене за аутоматски унос у информационе системе здравствених установа. Вредности података у табелама одговарају вредностима К и С табела.

2017

2016

Просечна оцена

2017

Просечна оцена за 3. квартал 2017. године

Просечна оцена за 2. квартал 2017. године

Просечна оцена за 1. квартал 2017. године

2016

Просечна оцена за 4. квартал 2016. године

Просечна оцена за 3. квартал 2016. године

Просечна оцена за 2. квартал 2016. године

Просечна оцена за 1. квартал 2016. године

Сиве табеле

Питања и одговори

 

Контакт

Контакт у Дирекцији РФЗО: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 

Капитација - радне верзије предложених измена унапређења капитационе формуле

На основу закључака са састанака одржаних 21.02. и 22.02.2017. године у просторијама Коморе здравствених установа у организацији Другог пројекта развоја здравства Србије, компонента 1 - унапређења капитационе формуле, којима су присуствовали представници пројекта ДПРЗС, РФЗО, ИЗЈЗ „Батут“, синдиката, комора и домова здравља, сачињене су следеће радне верзије табела које су превасходно информативног карактера и без утицаја на обрачун постојеће капитационе оцене и важећи начин обрачуна плата изабраних лекара: