Доц. Др Сања Радојевић-Шкодрић у посети филијали Зрењанин и испостави РФЗО-а Нови Бечеј

Вршилац дужности директора Републичког фонда за здравствено осигурање доц. др Сања Радојевић-Шкодрић обишла је у склопу редовних активности плана обиласка филијала и испостава Републичког фонда за здравствено осигурање, филијалу у Зрењанину и испоставу у Новом Бечеју.

Разлог одласка је обилазак филијале и разговор о ситуацији у филијали, као и преглед на лицу места испоставе Нови Бечеј а везано за стање просторија ове испоставе.

У филијали Зрењанин је разговарано са директором филијале, Игором Достанићем, који је упознао са ситуацијом у филијали-радом стручних служби, стањем објекта и проблемима који постоје, изнео је предлоге за одређена кадровска решења и предлоге за другачије организовање служби, упознао је са сарадњом са здравственим установама на територији филијале Зрењанин, као и са сарадњом са локалном самоуправом. После овог разговора в.д директора РФЗО је обишла зграду и упознала се за запосленима и у директном разговору се информисала о условима рада и проблемима које запослени имају.