Едукација запослених РФЗО-а у Врњачкој бањи

Директорка Републичког фонда за здравствено осигурање проф. Др Сања Радојевић Шкодрић отворила је Едукативне сусрете запослених РФЗО-а, који су ове године одржани од 20. до 23. октобра у Врњачкој бањи. Директорка Радојевић Шкодрић поздравила је одржавање оваквих сусрета, истакавши да је едукација запослених од изузетне важности у њиховом свакодневном раду, посебно у временима великих реформи система које у раду спроводи актуелно руководство РФЗО-а.
Председник Јединствене синдикалне организације запослених у Републичком фонду за здравствено осигурање Ненад Павловић као и секретар организације Милош Ранђеловић, уручили су директорки РФЗО-а и делу руководства плакете и захвалнице за изузетан допринос у организовању овогодишњих сусрета запослених, чиме је после вишегодишње паузе део трошкова организовања опредељен из средстава РФЗО-а.
Неке од тема едукације биле су: Примена Инструкције за ефикасније управљање системом финансирања здравствене заштите и контроле трошкова лечења осигураних лица Републичког фонда за здравствено осигурање, ИТ стратегија РФЗО, новине у  закону о здравственом осигурању…

 

    RFZO 1  RFZO 2  RFZO 3